AİHL/İHO Okul Tanıtımları

Okul Tanıtım Faaliyetleri Uygulama Kılavuzunun 6. maddesinde '' İl/İlçe Din Öğretiminden Sorumlu Birimlerin koordinasyonunda AİHL/İHO okul yöneticileri ve öğretmenleri, ilkokul ve ortaokullarda görev yapan rehber öğretmenler, RAM'larda ve tercih danışma merkezlerinde görev alan öğretmenler ile din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerine yönelik imam hatip okulları tanıtım çalışmaları hakkında dijital ortamda bilgilendirme ve planlama toplantıları yapacaktır.'' denildiğinden Müdürlüğümüz Din Öğretimden Sorumlu Şube Müdürü Nasıf ÖNDER başkanlığında İlimize bağlı tüm  İlçe Milli Eğitim Din Öğretimden Sorumlu Şube Müdürleri ile İlimiz Seyhan, Çukurova, Sarıçam, Yüreğir ve Kozan İlçesine bağlı Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürleri ve  İlimiz Çukurova İlçesi Hümeyra Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Necla KAYIKLIK, Rehber Öğretmeni Esra FURKAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet GÜLER'in katılımıyla 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 11.00'da istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantı "zoom" platformu üzerinden Join Zoom Meeting https://eba-gov-tr.zoom.us/j/88258927498  (ID:  882 5892 7498, şifre:519703)   yapılacaktır.

Önemle duyurulur.

Yayın: 11.06.2021 - Güncelleme: 11.06.2021 16:21 - Görüntülenme: 205