Etiket Sonuçları: Sergi

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'21'de Din Öğretimi Genel Müdürlüğü standını ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bakanlık Fuaye Salonu'nda "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Resim Sergisi"nin açılışını yaptı. Selçuk, programda 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen  "Millet Olmak" temalı afiş, slogan ve resim yarışmalarında derece alan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla açılan Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 381 başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı. Buna göre birinci ve ikinci değerlendirme aşamasını geçen ve son aşamada Genel Müdürlük değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan 50 okul belirlendi.

May

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Başarılı Örnekler Sergisi açılacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde, öğretmen şehit Yusuf Elitaş'ın eşi Serpil Elitaş ve 15 Temmuz gazisi tarih öğretmeni Muhammet Fatih Zengin ile makamında görüştü. Selçuk görüşmenin ardından Elitaş ve Zengin ile birlikte "4. Yılında 15 Temmuz Milli İrade Sergisi"ni açtı.