Etiket Sonuçları: başarı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla açılan Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 381 başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı. Buna göre birinci ve ikinci değerlendirme aşamasını geçen ve son aşamada Genel Müdürlük değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan 50 okul belirlendi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Öğrencilerimizin Dilinden İmam Hatip Okulları" seminerler serisinde öğrenciler okullarını İspanyolca anlattılar.

May

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Başarılı Örnekler Sergisi açılacak.