Etiket Sonuçları: lgs

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında gerçekleştirilen merkezi sınav sonuçlarına göre, Trabzon, Siirt ve Van'daki imam hatip ortaokullarından mezun 3 öğrenci tam puan aldı, binlerce imam hatip öğrencisi de yüzde 1'lik dilimde yer aldı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında eğitim gündemine ilişkin merak edilen soruları cevapladı.

May

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızın son haftasında kurslarımız milli eğitim müfettişi Veysel Bey nasılsın tarafından denetlendi. İncelemeler sonucunda idareci ve öğretmenlerimize teşekkür edip, öğrencilerimize başarılar diledi.

May

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 6 Haziran 2021 günü gerçekleştirilecek merkezî sınava ilişkin son hazırlıklar, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gözden geçirildi. Toplantıda sınavın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için alınan önlemler değerlendirildi. Salgın önlemleri kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler LGS kapsamındaki sınava kendi okullarında girecekler. Sınav giriş belgeleri, okul müdürlükleri tarafından elektronik ortamda alınıp onaylanarak öğrencinin sınava gireceği salon ve sırada hazır bulundurulacak.

May

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2021 Merkezi Sınav Salon Görevliler Eğitim Videosu(Bina Komisyonu ve Salon Görevlileri)

May

3 hafta aradan sonra Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız kaldığı yerden devam ediyor. LGS öncesi son 2 haftaya girerken bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Din Öğterimi Genel Müdürlüğünce, LGS rehberlik öğretmenleriyle sınava iki hafta kala motivasyon paneli düzenlendi.

Nis

Ortaokul öğrencilerine LGS kapsamında yapılacak merkezî sınavda da önemli bir kaynak oluşturacak çalışma fasiküllerinin 6. üniteleri yayımlandı. 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için hazırlanan 42 fasikülde toplam 2.850 soru yer alıyor. Şimdiye kadar yayımlanan ve ilk altı üniteyi kapsayan 276 fasikülde öğrencilere sunulan soru sayısı 20.000'e ulaştı.

5.Sınıf için tıklayınız.

6.Sınıf için tıklayınız.

7.Sınıf için tıklayınız.

8.Sınıf için tıklayınız.

Ara

Hedef LGS Tanıtım Toplantısı 120 imam hatip ortaokulu müdürünün katıldığı programla dijital ortamda gerçekleştirildi.