ADANA / CEYHAN - Ceyhan Şehit Tuncay Ateş İmam Hatip Ortaokulu

03226120141
03266120141
Adres
Ceyhan Şehit Tuncay Ateş İmam Hatip Ortaokulu Cumhuriyet Mah. Prof.Dr.Kemal Dal Sok. No63 Ceyhan/ADANA
Vizyon
“ TÜM CEYHAN’I KAPSAMA ALANINA ALMAK” Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek üst öğrenime hazırlamak; eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek;İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
Başarılar
Minik Kızlar Voleybal Turnuvası İlçe 3.lüğü Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası İlçe 3.lüğü Penaltı Atma Yarışması İlçe 1.liği
Fen Laboratuvarı :0
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Ders Başlangıç: 08.15 Ders Bitiş:-14.50
klima
Fatih Projesi Fiber İnternet
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Pansiyon Bilgileri
YOK
00 - Bulunmamaktadır.
Şehir içi ve dışı dolmuşlar,servisler.
Yerleşim Yeri
Cumhuriyet Mah.Prof.Dr. Kemal DAL Sk. No:63 Yarsuvat Kız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yanı Ceyhan/ADANA
Adana İl Merkezine 45 km. olup Ceyhan İlçe merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
FUTBOL, VOLEYBOL,ATLETİZM, BOÇÇA,OKÇULUK, HENTBOL,BASKETBOL,BADMİNTON, MASA TENİSİ,
Proje Çalışmaları
OKULLAR HAYAT OLSUN,BESLENME DOSTU OKUL, TÜBİTAK 4006, BEYAZ BAYRAK,ODAK, E-TWİNNİNG