HAKLARIMLA BÜYÜYORUM ETWINNING PROJESİ EKİP VİDEOMUZ

Nis

Okulumuzun Haklarımla Büyüyorum Etwinning projesinin katılımcıları olan öğretmen ve öğrencileri webinarla biraraya getirdik.

Mrt

İlçemizin  nitelikli okulları olan Ceyhan Eczacı Bahattin Sevinç Erdinç Fen lisesi ile Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesini ziyaret ettik.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Özden ACAR tarafından Lgs grubu ve tüm sınıflarımıza etkili zaman yönetimi semineri verilerek Etkili zaman yönetimi ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Şbt

Our students explained their recipes in English.(Öğrencilerimiz yemek tariflerini ingilizce anlattılar)

Our students (5 /B Class )repeated the topic of telling the time with the games.(Öğrencilerimiz saatleri söyleme konusunu oyunla tekrar ettiler.)

Etwinning projesi yürüten Ceyhan Şehit Tuncay Ateş İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri  Haklarımla Büyüyorum projesi doğrultusunda İsrail'in Gazze'ye saldırılarıyla çoğu kadın ve çocuk 22 binden fazla Filistinliyi öldürdüğü, 1,9 milyonu göçe zorladığı insanlık felaketi henüz durdurulamadığını ,barınmadan yoksun, açlık, kıtlık, hastalık, sağlık hizmeti eksikliği, temiz su yoksunluğu gibi insanlık dışı şartlar altında yaşayan Filistinlilerin yaşam mücadelesine dikkat çekmek için panoları düzenlediler. Evrensel insani değerleri bilen hak ve özgürlükler temelinde sorumluluklarını bilen bireyler olarak bu çalışma  yapıldı.

Ceyhan Şehit Tuncay Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Sosyal Bilgiler Öğretmeni KevserGÜLLÜ  okulumuz 7/C ve 7/A sınıfı öğrencileriyleHaklarımla Büyüyorum projesi doğrultusunda 20 Kasım Çocuk  Hakları Gününde pankartlar hazırlayıp yürüyüş  yaptılar.Kardeş ülke Azerbaycan’la yürütülen Türkiye’nin farklı illerinden öğretmenlerin de yer aldığı eTwinningprojesi çocuklara haklarını öğretmeyive bununla ilgili pankartlar hazırlayıp yürüyüş  yaparak farkındalıklarını artırmayı hedefliyor.

son hafta etkinlikleri kapsamında sinema etkinliği düzenlendi.