İBRAHİM HALİL ÜKÜŞ - Müdür

İlkokulu Ceyhan Dumlupınar ve Mehmet Akif Ersoy İlkokullarında okudu. Ortaokul ve Liseyi Ceyhan İmam hatip lisesinde okudu.2003 yılında ÖSS şampiyonu olarak Çukuruva Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Bölümüne derece ile girdi. 2007 yılında Adıyaman Merkez Şerefli İlköğretim okulunda göreve başladı. 2010 yılında askerliğini hava piyade çavuş olarak İncirlik 10. Tanker Üssünde yaptı. Aynı yıl Ceyhan Yaltır Kardeşler Ortaokulu´na ildışı tayiniyle atandı. Yaltır kardeşler ortaokulundaki görevi sırasında; Sakarya İlköğretim okulu, Atatürk ilköğretim okulu, Sarısakal Ortaokulu,Gazi Ortaokulu gibi okullarda görevlendirme ile çalıştı. 2014-2016 yıllarında Ceyhan mam Hatip Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı, 2017 yılında Arif Hasan Bilici İmam Hatip Ortaokulunda ve 2018  yılında Kaymakam Gürbüz Karakuş Ortaokulu Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu..Sivil Toplum Kuruluşlarının Çeşitli yönetim kademelerinde görev almıştır. Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Hizmetler mezunu olup, evli ve iki çocuk babasıdır.