Yeni üniteye giriş Warm up aktiviteleri öğrenciler eğlenerek öğrendiler.

Kas

Ali and the magic capet short story wordart students'works

Kas

NOT: DERS PROGRAMLARI 22.11.2021 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE UYGULANACAKTIR.

Kas

NOT: DERS PROGRAMLARI 22.11.2021 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE UYGULAMAYA GEÇECEKTİR.

Kas

Geleneksel hale getirdiğimiz 5.sınıflarımızla fidan dikme etkinliğini bu yıl 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününe denk getirerek tohum ektik. Okul müdürümüz Sayın ömer Ala'nın direktifleri doğrultusunda 5. sınıflarımız tohumlarını toprak ile buluşturdular.

Kas

10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ü güzel bir program ile andık.

Kas

Bursa temasları kapsamındaki Valilik ziyareti sonrasında basın açıklaması yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 15-19 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde okula gitmeyeceklerini, mesleki gelişim programlarının uzaktan eğitimle verileceğini ifade etti.

Unit : In the kitchen, lentil balls etkinliği

Eyl

Başvuru İçin Tıklayınız

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'21'de Din Öğretimi Genel Müdürlüğü standını ziyaret etti.