Kas

The students repeated the topic by playing English online games.( Öğrenciler ingilizce çevrimiçi oyunlar oynayarak konu tekrarı yaptılar.)

Kas

Students made a speaking activity by creating a dialogs about breakfast order.( Öğrenciler kahvaltı sipariş verme hakkında dialog oluşturarak konuşma etkinliği yaptılar.)

Kas

The 6-C Class had a breakfast event and the words were repeated. ( 6-C sınıfı kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi.Eğlenerek kelimeler tekrar edildi.)

Ekm

6/A class yummy breakfast unit activity.( 6/A sınıfı kahvaltı ünite etkinliği)

Ekm

6/A class did writing a diary activity within life unitand they spoke their one day about daily routines.( 6/A sınıfı Life ünitesi kapsamında günlük yazma etkinliği gerçekleştirdiler ve günlük rutinleri hakkında konuştular.)

Ekm

Students made their id cards ,played introductions games and made diologues with each other to learn greeting words.(Öğrencilerselamlaşma kelimelerini öğrenmek için kimlik kartlarını yaptılar, tanışma oyunları oynadılar ve birbirleriyle diyaloglar kurdular.)

Eyl

08/09/2022 TARİHİNDE YAPILAN YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL SINAVINDA BARAJI GEÇEN ÖĞRENCİ LİSTESİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR..BARAJI GEÇEMEYEN ERKEK ÖĞRENCİLER ARASINDAN 11 ÖĞRENCİ İÇİN İLERİKİ GÜNLERDE BİR SINAV DAHA YAPILACAKTIR. BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ağu

Bu yıl ilk öğrencilerini alacak Anasınıfımız eğitim öğretim hazır. Tek şube olarak açılacak anasınıfı kaydınız için geç kalmayınız.

Ağu

5.sınıf kayıtlarımız devam etmektedir.Ön kayıt başvurusu için BURAYA TIKLAYINIZ.

Ayrıntılı bilgi için 0322 612 01 41 numaralı iletişim numaramızı arayabilirsiniz.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında düzenlenen merkezi ortak sınav 5 Haziran 2022'de gerçekleştirilecek. Yaklaşık 1.2 milyon 8. sınıf öğrencisinin katılacağı sınav için geri sayım başladı. Anadolu, fen, sosyal bilimler liseleri, proje okulları, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına öğrenci seçmek amacıyla yapılacak LGS ile merak edilenleri 5 soruda özetledik:

1- LGS'ye katılım zorunlu mu?

MEB, LGS başvurularını otomatik olarak yaptı ancak sınava katılmak zorunlu değil. Öğrenciler, sınav giriş belgesine, 27 Mayıs' 2022 tarihinden itibaren e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nden ulaşabilecekler.

2- Sınavda değişiklik var mı?

LGS'de oturumlar, sınav süreleri, soru sayıları ve ders dağılımlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı. Sınav iki oturum hâlinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere hepsi çoktan seçmeli toplam 90 soru sorulacak. Birinci oturumda öğrencilere Türkçe, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabancı dil derslerinden toplam 50 soru sorulacak. İkinci oturumda ise matematik ve fen bilimleri derslerinden 40 soru yer alacak.

3- Yanlış cevaplar, net sayılarını etkileyecek mi?

Sözel ve sayısal bölümlerdeki her test için doğru ve yanlış cevap sayıları belirlenecek. Öğrencinin, her bir testine ait ham puanı, ilgili teste ait doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının 3'te 1'i çıkarılarak hesaplanacak.

4- Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

LGS sonuçları, 30 Haziran 2022 tarihinde www.meb.gov.tr'den ilan edilecek. Sınav sonuç belgeleri postayla gönderilmeyecek.

May

30 yılı aşkın idareciliği bulunan, bir çok okulda müdürlük yapmış , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı yapmış, şuanda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırmacı Kadrosunda bulunan Ceyhan İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarından ve Ceyhan İmam Hatip Lisesinde Uzun yıllar idareci olarak çalışmış olan Ceyhan'ın sevilen Eğitimcisi  Ömer Oflaz'ı okulumuzda nisafir ettik.

May

Okulumuz koridorları ve sınıf kapılarını İlim, hikmet, sanat ve spor alanlarında rol model olmuş örnek şahsiyetler ile donatıldı.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı Uygulayan Ortaokullardaki Etkinlikler

May

Öğrencilerimizi e- Twinning projemize katilimlari ve özverili çalışmalarindan dolayi tebrik edip sertifikalarini verdik.

Nis

LGS'de başarılı olmuş eski öğrencilerimiz, sınava hazırlanan 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle buluşturuldu.