May

Okulumuzda görev yapan öğretmen ve idarecilerin 26.05.2021 tarih mesai bitimine kadar www.sifiratiktema.org adresinden "Sıfır Atık Eğitim Portalı"na kayıt olmaları gerekmektedir.Önemle Duyurulur.

May

25 Mayıs 2021- 10 Haziran 2021 tarihinde başvurular ösym sistemi üzeinden alınacak olup, 19 Haziran 2021 tarihinde Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde e-sınav uygulama binalarında yapılacaktır.Duyurulur.

May

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN 24-28 MAYIS 2021 TARİHLERİ ARASI EBA TV YAYIN AKIŞI AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

May

22-23 Mayıs 2021 EBA TV Ortaokullar için Yayın Akışı aşağıdaki şekildedir.

Değerli velilerimiz,

28 Mayıs 2021Cuma günü  "Oyun; her zaman, her yerde ve herkese!" sloganı ile etkinlikler düzenlenecektir.

28 Mayıs 2021 Dünya Oyun Oynama Günü için öğrencilerimizin  oynayacağı oyunlara ek olarak siz değerli ailelerimizin de aktif rol alacağı veya sadece ailelerin oynayıp çocukların izleyeceği oyunların oynatılmasına özen gösterilmesi önem arz etmektedir. Beraber oynadığınız oyunların görsellerini okulumuz bilişim öğretmeni ile paylaşmanız rica olunur.

May

21-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında Digey Geçiş Sınavı başvuruları alınacaktır. Başvurular elektronik ortaamda https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri mobil uygulaması üzerinden yapabilecektir.

May

OKULUMUZA AİT HAFTA SONU DYK NÖBET ÇİZELGESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

May

İstanbul İli Üsküdar İlçesi Validebağ Fen Lisesi Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli resmî/özel tüm ortaokul/lise ve BİLSEM öğrencilerine yönelik"İstiklâl Marşı" temalı, "Korkma! Kodla: Dijital Oyun Geliştirme Yarışması" düzenleme talebine ilişkin duyuruya http://ogm.meb.gov.tr/www/yarisma/kategori/19 bağlantısından ulaşılabilecek olup, yarışma  çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

May

Covid-19 salgın sürecinin devam etmesiyle birlikte 30.04.2021-17.05.2021 tarihleri arasında gerçekleşen tam kapanmadan dolayı 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 10.00'da yapılması planlanan Darüşşafaka Ortaokulu Giriş Sınavının 20.06.2021 Pazar günü saat 10.00'da belirlenen 28 ilde yapılmasına karar verilmiştir.İlgililere duyurulur.