İç işleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının  Genelgesi ile 2021 yılı Afet Eğitimi Yılı olarak belirlenmiş ve Ülkemiz genelinde Afet Eğitim Sefeberliği ilan edilmiş olup, bu kapsamda okul müdür yardımcımız Mehmet Şefik Timurlenk tarafından 11 haziran 2021 Cuma günü saat 15.30'de Kıvrıklı İlkokulu velilerine yönelik Afete Hazırlık eğitimi verilecektir. Duyurulur.

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'na kayıtlar başlamıştır. Kayıt olmak ve fuar alanına giriş yapmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Başarılı Örnekler Sergisi için başvuru süresi 18 Haziran Cuma gününe kadar uzatıldı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının  Genelgesi ile 2021 yılı Afet Eğitimi Yılı olarak belirlenmiş ve Ülkemiz genelinde Afet Eğitim Sefeberliği ilan edilmiş olup, bu kapsamda okul müdür yardımcımız Mehmet Şefik Timurlenk tarafından 9 haziran 2021 çarşamba günü saat 15.00'de Ceyhan Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesi velilerine yönelik Afete Hazırlık eğitimi verilecektir. Duyurulur.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.

Değerli öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz, 06/06/2021 pazar günü okulumuzda yapılacak LGS hazırlıkları sebebiyle 05/06/2021 cumartesi günü okulumuzda DYK yapılmayacaktır.Öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.