Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili etkinliklerle kutlandı. Etkinlik sonrası sınıflara kandil simidi ikramı yapıldı.

Ara

Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin de eşlik ettiği semazen gösterisi düzenlendi.

Ara

Kas

İlim ve irfan yolunun ışığı olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Proje kapsamında Azerbaycan ortağımız ve 9 öğretmenimizle Çocuk hakları günüyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda göster yürüyüşü yapıldı.Okulda öğrencilerimiz afiş hazırlayıp panoyu düzenlediler .

Kas

Haklarımla Büyüyorum (I grow up with my rights) Projemizin amacı, öğrencilerimizin insan hak ve özgürlükleri konusunda bilgi sahibi olmasını sağlamak. Evrensel insani değerleri bilen hak ve özgürlükler temelinde sorumluluklarını bilen bireyler olarak topluma entegre edebilmek. Bu anlamda öğrencilerimiz temel hak ve özgürlüklerle ilgili pankartlar hazırlayarak bu anlamda farkındalık kazanacaklardır. The aim of our project is to ensure that its continuity is informed about human rights and freedoms. The total cost as individuals who know universal human values and the responsibilities of rights and freedoms. In this sense, they will gain permanently in this sense by preparing banners about fundamental rights and freedoms. Okulumuzda Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kevser GÜLLÜ öncülüğünde 7/A sınıfı öğrencilerimizle Haklarımla Büyüyorum Etwinning projesi yürütülmeye başlanmıştır.

Kas

Our students repeated the topic by making directions on the maps they prepared themselves.(Öğrencilerimiz kendi hazırladıkları haritalarda yön tarifi yaparak konuyu tekrarladılar.)

Kas

We have prepared a board for October 29 with our students.(Öğrencilerimizle 29 ekim panosu hazırladık.)

Kas

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz tarafından Kudüs ve İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa konulu farkındalık semineri düzenlendi. Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.