Ekm

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma Adana bölge finalinde okulumuzu temsil edecek öğrencinin belirlenmesi için okulumuzda Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Our students introduced themselves in English by using various applications such as bitmoji, avatoon, chatterpix.(Bitmoji, avatoon, chatterpix gibi çeşitli uygulamalar kullanarak öğrencilerimiz ingilizce kendilerini tanıttılar.)

Ekm

6-A class had fun by doing a breakfast activity and repeated the topic.(6-A sınıfı kahvaltı etkinliği yaparak eğlenerek konu tekrarında bulundular.)

Ekm

Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Şefik TİMURLENK ve okul rehber öğretmeni Özden ACAR tarafından okul kuralları hakkında bilgilendirme yapılmıştır

Ekm

A fun event was held as a yummy breakfast evaluation.The students repeated the names of the breakfasts.(Yummy breakfast değerlendirmesi olarak eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi.Öğrenciler (6 -F Sınıfı) kahvaltılıkların isimlerini tekrar ettiler.)

Ekm

Okulumuzda 5. sınıf kızlar arası voleybol ve erkekler arası futbol turnuvasında derece alan sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Eyl

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi programı.

Eyl